Skip to main content

Vernieuwers in werpstraal-technologie

Straaltechniek International ontwerpt, ontwikkelt én bouwt complete high-end werpstraalmachines en levert deze turnkey op. Wij bewijzen ons al jaren op dit vlak waardoor wij vele gerenommeerde bedrijven tot onze klantenkring mogen rekenen.

Met de ontwikkeling van het gepatenteerde GN-wheel® stelden wij een nieuwe norm voor werpstralen die vandaag nog steeds geldt. Dankzij het zeer hoge rendement en grote duurzaamheid van dit werpwiel zijn wij een van de toonzetters in werpstralen.

Werpstraalmachines

Maatwerkoplossingen in werpstralen. Ongeacht de vorm, het formaat of de kwetsbaarheid van de werkstukken. Groot of klein, robuust of fragiel, rond, vierkant of grillig.

Bekijk de mogelijkheden

GN Wheel®

Een 10 maal langere levensduur dan alle bestaande modellen en een rendementsverhoging van 70%! Dat is waar ons innovatieve en gepatenteerd ‘GN-wheel®’ voor staat.

Lees meer

Straalmiddelen

Een compleet aanbod van straalmiddelen voor diverse doeleinden en uitgebreid advies ten aanzien van de juiste straalmiddelmix voor elke specifieke klus.

Bekijk ons assortiment

Gebruikte straalinstallaties

Heeft u een straalmachine nodig, maar wilt u niet in een compleet nieuwe installatie investeren? Kies dan voor een tweedehands machine van Straaltechniek. Kwaliteit gegarandeerd!

Bekijk onze machines

WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?

Straaltechniek International Groep

Wij bieden de meest geavanceerde oplossingen in de (high-end) metaalverwerkende industrie en leveren voor elk specifiek probleem maatwerk.

Een wereldwijd netwerk van verkoop- en servicepunten biedt ondersteuning bij het uitvoeren van onze zeer uiteenlopende projecten.

©2021 Straaltechniek International Groep. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden. Privacyverklaring.

Realisatie: Puntmedia

Open chat
1
Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?