Bekijk producten

Veiligheidshelm

Robuuste straalhelm met persluchtvoeding, en hoog draagcomfort. De helm wordt geleverd met een gecoate cape, waardoor hoofd, nek, schouders en romp worden beschermd tegen terugkaatsend straalmiddel. Op halshoogte is een fuik aangebracht voor gelijkmatige overdruk.

De helm is gecertificeerd door I.a. Veiligheidshelm, vervaardigd van UV-bestendige ABS en uitgevoerd met 4-punts verstelbaar binnenwerk met kunststof draagbanden en ventilatie openingen. De helm is voorzien van een lichtgewicht polycarbonaat gelaatsscherm. De ruit van transparant acetaat heeft een anti-fog coating.

Tevens zijn gehoorkappen opgenomen welke zijn ontwikkeld voor bijzonder lawaaierige omgevingen. De kappen geven optimale demping van hoge en lage frequenties en ook bescherming tegen basgeluiden en extreem geluidsaanbod. De helm voldoet aan de norm EN 397.

De levering is inclusief:

  • Extra gelaatscherm
  • Veiligheidsbril
Huurprijzen Straalmeester® Veiligheidshelm per dag per week per 4 weken
Veiligheidshelm compleet € 10,50 € 31,- € 110,-
Doorberekening gebruikte / beschadigde onderdelen
Omschrijving Prijs
Ruit gelaatscherm € 14,50
Gelaatscherm compleet € 31,-
Gehoorbeschermers € 24,25
Veiligheidshelm € 20,25
Lederen straalhandschoenen (per paar) € 5,25
Veiligheidsbril € 29,95

ONZE KWALITEIT NU OOK TE HUUR!

Straaltechniek International Groep

Wij bieden de meest geavanceerde oplossingen in de (high-end) metaalverwerkende industrie en leveren voor elk specifiek probleem maatwerk.

Een wereldwijd netwerk van verkoop- en servicepunten biedt ondersteuning bij het uitvoeren van onze zeer uiteenlopende projecten.

©2021 Straaltechniek International Groep. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden. Privacyverklaring.

Realisatie: Puntmedia