Skip to main content
Bekijk producten

Vacuümunit Type 570PN

Sterke en uitermate efficiënte unit met een optimale verhouding tussen volume en zuigkracht. Het systeem is speciaal ontworpen voor het terugzuigen van verbruikt straalmiddel naar een 200 liter silo, welke is voorzien van een handbediende losklep. Nadat het zuigen is gestopt, wordt het kaarsenfilter automatisch met behulp van perslucht gereinigd.

De 200 liter silo is voorzien van een verrijdbaar onderstel en tevens voorzien van lepelgaten, waardoor verplaatsen van de silo met een heftruck eenvoudig is.

Technische Gegevens
Type 570PN/54
Capaciteit 342 m3/uur
Vacuüm max 7800 mm WK
Luchtverbruik 3.0 m3/min. bij 7 bar
Type 570PN/74
Capaciteit 318 m3/uur
Vacuüm max 7800 mm WK
Luchtverbruik 5.3 m3/min. bij 7 bar
Algemeen
Lengte 1020 mm
Breedte 880 mm
Hoogte 2080 mm
Gewicht Leeg 200 kg

Prijzen verhuur

Onze straalapparatuur is te huur per dag, week, maand of zelfs voor langere periodes. Tevens is het mogelijk verschillende accessoires zoals beschermingsmaterialen te huren. Neem contact op met onze verhuurspecialist voor een passende offerte.

Offerte aanvragen

ONZE KWALITEIT NU OOK TE HUUR!

Straaltechniek International Groep

Wij bieden de meest geavanceerde oplossingen in de (high-end) metaalverwerkende industrie en leveren voor elk specifiek probleem maatwerk.

Een wereldwijd netwerk van verkoop- en servicepunten biedt ondersteuning bij het uitvoeren van onze zeer uiteenlopende projecten.

©2021 Straaltechniek International Groep. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden. Privacyverklaring.

Realisatie: Puntmedia

Open chat
1
Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?