Skip to main content
Bekijk producten

Straalslangpakketten

Slangpakketten van eerste kwaliteit straalslang, speciaal voor Straaltechniek International geproduceerd, met lange levensduur, zeer sterk en bestand tegen alle straalmiddelen.

Voorzien van koperen draad voor afvoer statische elektriciteit. Alle verlengpakketten zijn compleet met 2-lijnige bedieningsslang en voorzien van straal- en snelkoppelingen en de wipeinden zijn uiteraard voorzien van een dodemansknop en straalpijphouder.

Een 2-lijnige commandoslang wordt toegepast, welke voorzien is van mannelijke en vrouwelijke snelkoppelingen, waardoor probleemloos een verlangpakket kan worden aangesloten.

Verder is de slang ook nog eens in twee kleuren uitgevoerd, waardoor foutief aansluiten wordt voorkomen.

VEILIGHEID STAAT VOOROP !
GEBRUIK UW DODEMANSKNOP !

Prijzen verhuur

Onze straalapparatuur is te huur per dag, week, maand of zelfs voor langere periodes. Tevens is het mogelijk verschillende accessoires zoals beschermingsmaterialen te huren. Neem contact op met onze verhuurspecialist voor een passende offerte.

Offerte aanvragen

ONZE KWALITEIT NU OOK TE HUUR!

Straaltechniek International Groep

Wij bieden de meest geavanceerde oplossingen in de (high-end) metaalverwerkende industrie en leveren voor elk specifiek probleem maatwerk.

Een wereldwijd netwerk van verkoop- en servicepunten biedt ondersteuning bij het uitvoeren van onze zeer uiteenlopende projecten.

©2021 Straaltechniek International Groep. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden. Privacyverklaring.

Realisatie: Puntmedia

Open chat
1
Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?