Skip to main content
Bekijk producten

Straalpijpen

De keuze van de juiste soort en het juiste type straalpijp is van groot belang. Ons leveringsprogramma biedt ruime keuzemogelijkheden: Straalpijpen van hardmetaal of boriumcarbide met schroefdraadaansluiting of een slangtule, lange en korte modellen en speciale modellen zoals hoekstraal-, breedstraal-, achteruitstraalpijpen en speciale straalpijpen voor het inwendig stralen van buizen.

De keuze van de straalpijp hangt in de eerste plaats van het straalmiddel af. Over het algemeen geldt dat hardmetalen straalpijpen geschikt zijn voor alle soorten straalmiddelen met uitzondering van aluminiumoxide. Boriumcarbide straalpijpen zijn geschikt voor alle straalmiddelen, in het bijzonder aluminiumoxide (corund).

Prijzen verhuur

Onze straalapparatuur is te huur per dag, week, maand of zelfs voor langere periodes. Tevens is het mogelijk verschillende accessoires zoals beschermingsmaterialen te huren. Neem contact op met onze verhuurspecialist voor een passende offerte.

Offerte aanvragen

ONZE KWALITEIT NU OOK TE HUUR!

Straaltechniek International Groep

Wij bieden de meest geavanceerde oplossingen in de (high-end) metaalverwerkende industrie en leveren voor elk specifiek probleem maatwerk.

Een wereldwijd netwerk van verkoop- en servicepunten biedt ondersteuning bij het uitvoeren van onze zeer uiteenlopende projecten.

©2021 Straaltechniek International Groep. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden. Privacyverklaring.

Realisatie: Puntmedia

Open chat
1
Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?