Skip to main content
Bekijk producten

Straalmeester® Turbo Quick Blast Type 080

De Turbo Quick Blast is een nieuw ontwikkelde nat straalmachine, waarbij met een lagere werkdruk kan worden gewerkt, zonder in te leveren op capaciteit.

De productie is tot 25% hoger dan met thans gevoerde systemen. Doordat gewerkt kan worden met lagere werkdrukken en dus een kleinere compressor is de Turbo Quick Blast uitermate geschikt voor gevels, en wordt een bijdrage geleverd in de CO2 reductie. De unit is CE-gekeurd voldoet aan de ATEX richtlijn, en is het meest veilige en CO2 beperkende natstraal systeem thans op de markt.

Gebruikte delen uit het servicepakket worden nabelast.

Volume+/- 80 ltr

Technische Gegevens
Afmetingen (LxBxH) 1.100 x 700 x 1320 mm
Gewicht leeg +/- 145 kg
Gewicht vol +/- 260 kg
Luchtverbruik +/- 2.0 – 7.2 m3/min.
Werkdruk 7.0 bar
Straaldruk 1.0 – 7.0 bar
Aanvoerslang Minimaal 1″ inwendig

Prijzen verhuur

Onze straalapparatuur is te huur per dag, week, maand of zelfs voor langere periodes. Tevens is het mogelijk verschillende accessoires zoals beschermingsmaterialen te huren. Neem contact op met onze verhuurspecialist voor een passende offerte.

Offerte aanvragen

ONZE KWALITEIT NU OOK TE HUUR!

Straaltechniek International Groep

Wij bieden de meest geavanceerde oplossingen in de (high-end) metaalverwerkende industrie en leveren voor elk specifiek probleem maatwerk.

Een wereldwijd netwerk van verkoop- en servicepunten biedt ondersteuning bij het uitvoeren van onze zeer uiteenlopende projecten.

©2021 Straaltechniek International Groep. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden. Privacyverklaring.

Realisatie: Puntmedia

Open chat
1
Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?