Skip to main content
Bekijk producten

Straalkast Type SKIF1000

Professionele straalkast geschikt voor diverse soorten straalmiddel. Werkt volgens het injectieprincipe waarbij het straalmiddel, na het stralen van de componenten, in de trechter onder de straalkast valt. Vandaar wordt het straalmiddel opgezogen en weer naar het pistool gevoerd voor hergebruik.

De straalruimte wordt afgezogen door een patroonfilter welke het stof en andere verontreinigingen verwijdert. Het filterpatroon wordt d.m.v. persluchtstoten gereinigd. Het afgescheiden stof wordt opgevangen in de stofverzameltrechter.

Aan de zijkanten van de kast bevinden zich toegangsdeuren (BxH = 660×780 mm) naar de straalruimte, zodat de werkstukken eenvoudig ingevoerd kunnen worden. De deur is voorzien van een beveiliging. Aan de voorzijde van de straalruimte bevinden zich 2 handopeningen met handschoenen, alsmede een groot zichtvenster (550x330mm) met veiligheidsruit en spatruit.

Technische Gegevens
Type SKIF-1000
Afmetingen (LxBxH) 1000 x 1250 x 2120 mm
Gewicht leeg +/- 350 kg
Luchtverbruik 1200 liter/min. bij 8 bar
Straalpijp BC – 8.0 mm
Vermogen 0.37 kW
Spanning 230VDC – 50 Hz
Straalruimte 1000 x 730 x 850 mm

Prijzen verhuur

Onze straalapparatuur is te huur per dag, week, maand of zelfs voor langere periodes. Tevens is het mogelijk verschillende accessoires zoals beschermingsmaterialen te huren. Neem contact op met onze verhuurspecialist voor een passende offerte.

Offerte aanvragen

ONZE KWALITEIT NU OOK TE HUUR!

Straaltechniek International Groep

Wij bieden de meest geavanceerde oplossingen in de (high-end) metaalverwerkende industrie en leveren voor elk specifiek probleem maatwerk.

Een wereldwijd netwerk van verkoop- en servicepunten biedt ondersteuning bij het uitvoeren van onze zeer uiteenlopende projecten.

©2021 Straaltechniek International Groep. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden. Privacyverklaring.

Realisatie: Puntmedia

Open chat
1
Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?