Skip to main content
Bekijk producten

Patroonfilter Type Pat-Jet® 12/16TR

Compact, flexibel en goed design. Het Pat-Jet® filter is een patronenfilter, dat continue gereinigd wordt door persluchtstoten. Deze continue-reiniging voorkomt dat door verontreiniging, veroorzaakt door de afgezogen stofdeeltjes, de filterpatronen vervuilen en de afzuigcapacitiet vermindert.

De zwaardere stofdelen worden bij intrede van de lucht direct afgescheiden in de stoftrechter, die tevens als grof afscheider dient. De lucht met fijnere stofdeeltjes verdeelt zich over de filterpatronen. Boven de patronen, in het schone luchtgedeelte, bevindt zich een perslucht verdeelleiding, waardoor de persluchtstoot uitstroomt via zogenaamde venturi’s.

Iedere verdeelleiding is aangesloten op een elektro-pneumatisch bediend membraanventiel, dat weer is aangesloten op een persluchtreservoir. De chronologische besturing van de ventielen geschiedt elektronisch. De intervaltijd en de impulstijd zijn instelbaar voor een optimale reinigingsfrequentie.

Een schakelkast met de elektronische besturing voor instelling van de reiniging van de patronen is opgenomen, evenals een filter-reduceerventiel voor instelling van de reinigingsdruk.

Technische Gegevens
Capaciteit 12.000 m3/uur
Statische druk 200 mmWK
Motorvermogen 11 kW – 13,75 KVA
Zekering waarde 32A / 63A
Spanning 3 x 400V
Afmetingen (BxDxH) 3350 x 2050 x 2350 mm
Gewicht (leeg) +/- 1.260 kg
Uitvoering transportabel
Aanzuigopening 2 x 300 mm ø
Max. slanglengte 40 meter

Prijzen verhuur

Onze straalapparatuur is te huur per dag, week, maand of zelfs voor langere periodes. Tevens is het mogelijk verschillende accessoires zoals beschermingsmaterialen te huren. Neem contact op met onze verhuurspecialist voor een passende offerte.

Offerte aanvragen

ONZE KWALITEIT NU OOK TE HUUR!

Straaltechniek International Groep

Wij bieden de meest geavanceerde oplossingen in de (high-end) metaalverwerkende industrie en leveren voor elk specifiek probleem maatwerk.

Een wereldwijd netwerk van verkoop- en servicepunten biedt ondersteuning bij het uitvoeren van onze zeer uiteenlopende projecten.

©2021 Straaltechniek International Groep. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden. Privacyverklaring.

Realisatie: Puntmedia

Open chat
1
Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?