Skip to main content
Bekijk producten

Verwarmingsunit Type MOH180R

Indirect gestookte heaters zorgen voor een schone en drogere warme lucht. Een indirect gestookte heater zorgt er voor dat de verbrandingsgassen volledig worden gescheiden van de verkregen warme lucht. Er wordt voor het verkrijgen van warme lucht gebruik gemaakt van een warmtewisselaar die door de verbranding wordt opgewarmd. De te verwarmen lucht stroomt nu gescheiden van deze verbrandingslucht over de warmtewisselaar en buitenzijde van de verbrandingsketel.

De verbrandinggassen worden via een afvoerkanaal (rookgasafvoer) direct naar buiten geleid. Indirect gestookte heaters zijn breder inzetbaar dan direct gestookte heaters omdat ze geen vocht produceren, geen afvoergassen laten vrijkomen en in een ruimte kunnen worden geplaatst waar slechts beperkte ventilatie mogelijk is.

De indirect gestookte heaters kunnen door middel van een verdeelstuk en luchttransportslangen de warmte optimaal over een ruimte verdelen of zelfs meerdere ruimten tegelijk verwarmen. Met een flexibele luchttransportslang kan de meest lastig bereikbare plaats verwarmd worden. De temperatuur kan door een thermostaat worden geregeld. Indirect gestookte heaters kunnen zowel binnen als buiten de te verwarmen ruimte opgesteld worden.

Technische Specificaties
Type MOH180R
Aansluitspanning 400 volt
Aansluitvermogen 6,8 KW
Luchtverplaatsing 15000 m3/uur / 500 Pa
Vermogen 180 KW
Verbruik HBO 18.4 Liter p/uur
Afmetingen (LxBxH) 2900 x 800 x 1400 mm
Uitvoering In frame met hijsogen
Gewicht 605 Kg

Prijzen verhuur

Onze straalapparatuur is te huur per dag, week, maand of zelfs voor langere periodes. Tevens is het mogelijk verschillende accessoires zoals beschermingsmaterialen te huren. Neem contact op met onze verhuurspecialist voor een passende offerte.

Offerte aanvragen

ONZE KWALITEIT NU OOK TE HUUR!

Straaltechniek International Groep

Wij bieden de meest geavanceerde oplossingen in de (high-end) metaalverwerkende industrie en leveren voor elk specifiek probleem maatwerk.

Een wereldwijd netwerk van verkoop- en servicepunten biedt ondersteuning bij het uitvoeren van onze zeer uiteenlopende projecten.

©2021 Straaltechniek International Groep. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden. Privacyverklaring.

Realisatie: Puntmedia

Open chat
1
Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?