Skip to main content
Bekijk producten

Luchtontvochtiger Type MNX8000

De MNX-serie luchtdrogers zijn ontworpen voor een grote ontvochtiging bijvoorbeeld bij procesdroging, waarbij doeltreffendheid, veelzijdigheid en betrouwbaarheid belangrijk zijn, en waar een grote delta X en zeer droge lucht wordt verlangd.

De rotor is verdeeld in twee sectoren, waarbij de grootste sector voor de proceslucht is gereserveerd. De kleinere sectie dient voor de warme lucht, waarbij het opgevangen vocht wordt verwijdert en de rotor weer opnieuw vocht kan gaan opvangen.

De MNX luchtontvochtiger wordt gereed voor gebruik geleverd, en dient nog te worden aangesloten op elektrische voeding en kanaalwerk voor verdeling van de lucht.

Technische Specificaties
Aansluitspanning 3 x 400 VAC
Aansluitvermogen 99 kW – 1500 KVA
Luchtverplaatsing 8000 m3/uur
Afmetingen (LxBxH) 2900 x 1500 x 1932 mm
Uitvoering Frame met lepelgaten/hijsogen
Ontvochtiging 64 Kg/h (at 20°C – 82% RH)
Gewicht 1600 Kg
Waterafvoer slang
Aansluiting 3 x 300 mm Ø

Prijzen verhuur

Onze straalapparatuur is te huur per dag, week, maand of zelfs voor langere periodes. Tevens is het mogelijk verschillende accessoires zoals beschermingsmaterialen te huren. Neem contact op met onze verhuurspecialist voor een passende offerte.

Offerte aanvragen

ONZE KWALITEIT NU OOK TE HUUR!

Straaltechniek International Groep

Wij bieden de meest geavanceerde oplossingen in de (high-end) metaalverwerkende industrie en leveren voor elk specifiek probleem maatwerk.

Een wereldwijd netwerk van verkoop- en servicepunten biedt ondersteuning bij het uitvoeren van onze zeer uiteenlopende projecten.

©2021 Straaltechniek International Groep. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden. Privacyverklaring.

Realisatie: Puntmedia

Open chat
1
Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?