Skip to main content
Bekijk producten

Heeft u tijdelijk (extra) straalapparatuur nodig? Huur dit!

Straaltechniek International verhuurt een compleet assortiment aan straalapparatuur met accessoires. Als bewezen specialist op dit gebied adviseren wij u over de juiste keuze qua toepassing voor een specifieke klus.

Ons assortiment

Moderne oplossingen voor elke klus

Ons streven is om u op elk moment volledige assistentie te verlenen en u alles wat u op het gebied van straalapparatuur nodig heeft te verschaffen. Daarom werken wij nauw samen met bekende verhuurbedrijven zoals Amco Rental, Andrews Sykes en Loxam. Wij werken samen om uw klus tot een succesvol einde te brengen!

De huidige markt zal morgen weer anders zijn en oppervlaktebehandelingstechnieken worden steeds beter. Daarom passen wij ons productassortiment constant aan om zo aan de markteisen te blijven voldoen. Zoekt u een oplossing voor een bijzondere toepassing? Laat het ons weten. We zullen er alles aan doen om aan uw wensen te voldoen.

Een oplossing voor elke situatie

Tijdens een project kunt u met allerlei soorten (en soms onverwachte) veranderende omstandigheden te maken krijgen, zoals nevel, dampen, warmte, kou, stroomuitval of een defect verwarmingssysteem. Het bij Straaltechniek International voor verhuur beschikbare productassortiment omvat al deze benodigdheden.

Ontvochtigingsapparaten, ventilatiesystemen, verwarmingssystemen en generatoren kunnen veel van deze problemen oplossen. Daarnaast bieden wij ook persluchtinstallaties, compressoren, stofafzuigers en verfspuitapparatuur aan. Omdat wij ook de gebruikers niet vergeten, bieden we beschermende kleding en gezichtsbescherming.

Heeft u een vraag?

ONZE KWALITEIT NU OOK TE HUUR!

Straaltechniek International Groep

Wij bieden de meest geavanceerde oplossingen in de (high-end) metaalverwerkende industrie en leveren voor elk specifiek probleem maatwerk.

Een wereldwijd netwerk van verkoop- en servicepunten biedt ondersteuning bij het uitvoeren van onze zeer uiteenlopende projecten.

©2021 Straaltechniek International Groep. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden. Privacyverklaring.

Realisatie: Puntmedia

Open chat
1
Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?