Skip to main content

Multi-nozzle straalinstallatie

Multi-nozzle straalinstallaties zijn speciaal ontworpen voor een batch-gewijze bewerking van producten, waarbij het aantal bewegende onderdelen in de straalkast geminimaliseerd is. De intelligentie van deze machines komt tot uiting door de relatieve eenvoud van de machine. Er is weinig tot geen regeltechniek nodig, omdat van tevoren goed na is gedacht voor welk product de machine dienst zou moeten doen. Toepassingen betreffen onder meer de complexere producten die in kleine aantallen gestraald dienen te worden. Bovendien is het wenselijk dat de vorm van de te stralen producten zo min mogelijk varieert. Kijk zeker even op onze referentie-pagina!

Meer informatie?

Stel aan onze adviseurs Uw vragen per telefoon, WhatsApp of via email (button hieronder). Of ga terug naar het overzicht van straalkasten!

Neem contact met ons opTijdelijk een straalkast nodig? Huur deze!

WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?

Straaltechniek International Groep

Wij bieden de meest geavanceerde oplossingen in de (high-end) metaalverwerkende industrie en leveren voor elk specifiek probleem maatwerk.

Een wereldwijd netwerk van verkoop- en servicepunten biedt ondersteuning bij het uitvoeren van onze zeer uiteenlopende projecten.

©2021 Straaltechniek International Groep. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden. Privacyverklaring.

Realisatie: Puntmedia

Open chat
1
Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?