Skip to main content

Drukstraalcabine Venti-Compact

Een professionele, handstraalcabine voor het opruwen, reinigen, ontroesten, matteren, ontbramen en polijsten van werkstukken. Een installatie die geschikt is voor alle soorten straalmiddelen.

De drukstraalkast is uitgevoerd met een cycloon-afscheider. De cycloon zorgt voor afscheiding van het opnieuw te gebruiken straalmiddel en het ontstane stof. De aanvoer van het straalmiddel geschiedt in een gesloten circuit en de hoeveelheid straalmiddel is instelbaar. Door toepassing van het modernste type
Straalmeester® drukstraalketel, type 2000, uitgevoerd met een pneumatisch bestuurde gritdoseerkraan, bent u verzekerd van een nauwkeurige afstelling van het straalmedium, evenals de mogelijkheid om de gestraalde werkstukken met alleen lucht af te blazen.

Compleet geleverd

De inhoud van deze straalketel bedraagt 24 liter. De Straalmeester® straalketel type 2000 is geheel gecompleteerd met straalslang en een slijtvaste straalpijp met een doorlaat van 8 mm. De in-en uitschakeling van het straalproces geschiedt automatisch middels een voetpedaal.

De installatie wordt compleet geleverd met:

  • 2 toegangsdeuren met beveiliging op beide deuren
  • TL-verlichting 2 x 18 Watt
  • Continu reinigend patronenfilter (geïntegreerd)

Technische gegevens

Type Venti-Compact 1250
Afmetingen (L X B x H) 1250 x 1895 x 2426 mm
Gewicht leeg 670 kg
Luchtverbruik 3600 Liter p/m bij 6 bar
Straalpijp BC – 8.0 mm
Vermogen 1.5 kW
Voltage 230VDC – 50 Hz
Werkruimte 1250 x 880 x 850 mm
Toegangsdeuren (2) (B x H) 800 x 780 mm
Download product datasheet

Meer informatie?

Stel aan onze adviseurs Uw vragen per telefoon, WhatsApp of via email (button hieronder). Of ga terug naar het overzicht van straalkasten!

Neem contact met ons opTijdelijk een straalkast nodig? Huur deze!

WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?

Straaltechniek International Groep

Wij bieden de meest geavanceerde oplossingen in de (high-end) metaalverwerkende industrie en leveren voor elk specifiek probleem maatwerk.

Een wereldwijd netwerk van verkoop- en servicepunten biedt ondersteuning bij het uitvoeren van onze zeer uiteenlopende projecten.

©2021 Straaltechniek International Groep. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden. Privacyverklaring.

Realisatie: Puntmedia

Open chat
1
Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?