Skip to main content

Straalinstallatie voor grote series & kleine onderdelen

Draaikorf aangedreven door motorreductor 0,37 kW, toerental ca. 20 omw/min, 230/400V, draaikorf gemonteerd op verstevigde deur. Incl. straalpistoolhouder boven draaikorf voor vaste opstelling. Vaste handschoenen i.p.v. insteekmanchetten. Electrische schakelkast met timer 0-10 min., voetschakelaar, en 2 stuks deur-beveiligingsschakelaars.

Ideaal voor nabewerking van bijvoorbeeld 3d print producten. De ruwheid en resten die na ‘additive manufacturing’ nog aanwezig zijn, kunnen zeer goed worden gestraald. Beschikbaar als zowel drukstraalkast als injectiestraalkast. Korf-maten zijn op aanvraag.

Heeft U wel veel producten, maar zijn ze veel te groot voor de oplossing met draaikorf? Kijk dan eens bij een voorbeeld van de tumbler- of tuimel-straalmachines!

Meer informatie?

Stel aan onze adviseurs Uw vragen per telefoon, WhatsApp of via email (button hieronder). Of ga terug naar het overzicht van straalkasten!

Neem contact met ons opTijdelijk een straalkast nodig? Huur deze!

WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?

Straaltechniek International Groep

Wij bieden de meest geavanceerde oplossingen in de (high-end) metaalverwerkende industrie en leveren voor elk specifiek probleem maatwerk.

Een wereldwijd netwerk van verkoop- en servicepunten biedt ondersteuning bij het uitvoeren van onze zeer uiteenlopende projecten.

©2021 Straaltechniek International Groep. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden. Privacyverklaring.

Realisatie: Puntmedia

Open chat
1
Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?