Skip to main content

Straalcabine van 7x4x3 (LxBxH) meter

2 jonge ondernemers startten in 2022 hun nieuwe onderneming in hartje Limburg. Met Straaltechniek konden zij rekenen op de expertise en ondersteuning voor de assemblage en inplanting van hun straalcabine.

De cabine werd aan het plafond voorzien met een dakrail over de volledige lengte, waarin de ledverlichting werd verwerkt. Een stalen vloer van 8mm met opkant die de wanden optimaal beschermt. De cabine met een lengte van 7 meter bij 4 meter breed en 3 meter hoogte werd uitgerust met een volwaardig 4A1 recuperatiesysteem. Het traditionele recuperatiesysteem omvat tevens een silo van 1000 L met één uitlaat en is via een gesloten verbinding aangesloten aan een straalketel type 98/240 om de verspreiding van stof zoveel mogelijk te beperken.

Alle randapparatuur werd binnen en compact achter de straalcabine geplaatst om zoveel mogelijk ruimte te besparen. Om te metalliseren werd gekozen voor een toestel type MK 73, om de zinklaag aan te brengen in dezelfde cabine. De hoogwaardige mix Stelux 30 en 40 wordt gebruikt om enige ruwheid te hebben bij het metalliseren.

Neem contact opTerug naar referenties
Open chat
1
Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?