Skip to main content

Custom Doorvoer Straal- en Metallisatiecabine

Een bestaand familiebedrijf sinds 1952 dat op maat gemaakte machines ontwerpt en bouwt besloot het stralen en metalliseren in eigen beheer te gaan doen. Op vraag van de klant werd er een op maat gemaakte doorvoer straal- en metallisatiecabine ontworpen van LxBxH=18×7,2×6,4 mtr.

Deze straalcabine werd voorzien van vouwdeuren. Op vraag van de klant werd de cabine ontworpen met een hogere stalen wand ter bescherming van de sandwichpanelen, en tevens werd er in de gebruikelijke langswand, eveneens een 2de loopdeur in voorzien in één van de vouwdeuren. Om zo energiezuinig mogelijk te werken werd er gekozen voor ledverlichting en een winter / zomerstand.

De straalcabine werd uitgerust met een centraal geplaatst recuperatiesysteem met trommelmagneet en demagnetiseertunnel. Dit werd zodanig ontworpen zodat men probleemloos met 2 verschillende type straalkorrels kan stralen, een metallische en een niet-metallische. Voor de duurzame bescherming werd er gekozen om een metallisatietoestel 245S aan te kopen voor een high-end afwerking. Straaltechniek ondersteunt de klant in de verdere toekomst met advies.

Neem contact opTerug naar referenties
Open chat
1
Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?