Skip to main content

Sleepbootbouwer in Vietnam

De samenwerking tussen twee internationaal opererende scheepsbouwers vormde de aanleiding tot het moderniseren van de straal- en spuitinstallatie voor de anti-corrosie behandeling van scheepsrompen. In Vietnam richtte Straaltechniek International drie spuithallen en een Combihal in.

Toen een Nederlandse scheepsbouwer een joint venture aanging met een Vietnamese fabrikant van sleepboten (‘tugs’) werd in het verre Oosten een gloednieuwe scheepswerf gebouwd. Onderdeel daarvan vormde een nieuwe inrichting van het straal- en spuitproces met een totale capaciteit van  67.000 m3.

De ruime ervaring van Straaltechniek International met de volledig geïntegreerde, door ons zelf ontwikkelde Combihallen, vormde voldoende aanleiding voor de scheepswerf om met ons in zee te gaan. Het resultaat was een complex van drie spuithallen en een Combihal; dé oplossing voor anti-corrosie behandelingen.

De Combihal voorziet in een one-stop proces voor het reinigen, stralen, spuiten en drogen in één hal. Met volledige controle over de klimatologische omstandigheden en een minimaal transport op de scheepswerf als bijkomend voordeel.

Neem contact opTerug naar referenties
Open chat
1
Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?