Advies nodig?

Advies nodig? Bel of Whatsapp, dan krijgt U binnen 5 minuten antwoord!

Verhoging productiviteit én werkplezier

De introductie van LED is natuurlijk voor een straalcabine een kostenbesparing én kwaliteitsverhoging.

Voor uw stralers is het essentieel dat er een goede zichtbaarheid van het product is. Elke straler houdt van doorwerken en dit kan alleen bij optimaal licht. Onze ervaring met het bouwen en onderhouden van honderden cabines in binnen- en buitenland heeft tot een methode en keus van licht geleid die steevast succesvol is gebleken.

De voordelen:

  • duurzaam
  • lagere kosten
  • hogere productiviteit
  • beter eindresultaat

Optimale plaatsing verlichting

Hieronder kunt U een voorbeeld zien van de parameters waarmee wij werken bij het bepalen van de verlichting. Software ondersteunt ons in de berekening die zal leiden tot de optimale keuze.

Vlak p [%] E-gem [lx] E-s [lx] E-max [lx] E-s / E-gem
Werkvlak 1068 592 1376 0.554
Vloer 0 1068 592 1376 0.554
Plafond 0 4.92 0.25 40 0.050
Muren (4) 0 407 37 2748
 Werkvlak: Hoogte: 0.000m, Raster 128 x 64 punten, Randzone 0.000m
Neem contact op

Waarom kiezen voor
Straaltechniek?

Wij bieden de meest geavanceerde oplossingen in de (high-end) metaalverwerkende industrie en leveren voor elk specifiek probleem maatwerk. Een wereldwijd netwerk van verkoop- en servicepunten biedt ondersteuning bij het uitvoeren van onze zeer uiteenlopende projecten.

Strategie

Wij voorzien metaalverwerkende bedrijven binnen verschillende sectoren van de meest innovatieve oplossingen. Dat doen wij met een sterke focus op R&D en vanuit een zeer flexibele organisatie. Onze uiterst bekwame engineers verdiepen zich volledig in elk specifiek probleem en leggen de lat daarbij zeer hoog. Inzichten die we hebben opgedaan bij eerder opgeleverde installaties, verwerken wij waar mogelijk in een nieuw concept.