Advies nodig?

Advies nodig? Bel of Whatsapp, dan krijgt U binnen 5 minuten antwoord!

Opslag van uw straalmiddel

De elevator brengt het straalmiddel van het laagste niveau naar het hoogste niveau in het transportsysteem. Het straalmiddel wordt vervolgens uitgestort in de reiniger. De reiniger zorgt voor de ontstoffing van het straalmiddel. Eventueel is op de reiniger een schudzeef gemonteerd die ervoor zorgt dat er grove verontreinigingen worden afgevoerd. De silo buffert het gereinigde straalmiddel voor gebruik in de straalketel.

Hiernaast ziet U zo’n silo.

  • Wij prefereren een stofdichte verbinding tussen silo en straalketel
  • Zo blijft Uw straalcabine én technische ruimte vrij van stof
  • Onze grootste silo’s zijn geschikt voor 20 kubieke meter straalmiddel
  • Hiervoor maken wij natuurlijk sterkteberekeningen, want zo’n silo bevat wel 100 000 kilogram straalmiddel!
Neem contact op

Waarom kiezen voor
Straaltechniek?

Wij bieden de meest geavanceerde oplossingen in de (high-end) metaalverwerkende industrie en leveren voor elk specifiek probleem maatwerk. Een wereldwijd netwerk van verkoop- en servicepunten biedt ondersteuning bij het uitvoeren van onze zeer uiteenlopende projecten.

Strategie

Wij voorzien metaalverwerkende bedrijven binnen verschillende sectoren van de meest innovatieve oplossingen. Dat doen wij met een sterke focus op R&D en vanuit een zeer flexibele organisatie. Onze uiterst bekwame engineers verdiepen zich volledig in elk specifiek probleem en leggen de lat daarbij zeer hoog. Inzichten die we hebben opgedaan bij eerder opgeleverde installaties, verwerken wij waar mogelijk in een nieuw concept.