Advies nodig?

Advies nodig? Bel of Whatsapp, dan krijgt U binnen 5 minuten antwoord!

Conditionering perslucht

wandmontage – opstelling

ketelmontage – opstelling

Voorkom dat u het apparaat blootstelt aan thermische belasting veroorzaakt door herhaalde schommelingen in de temperatuur van het binnenkomende materiaal. Wij adviseren u alle filterelementen minimaal één keer per jaar te vervangen.

Een speciaal filter wordt op de persluchtinlaat geplaatst. Dit filter verwijdert de bulkvloeistoffen en deeltjes tot 5 micron.

 • Type: HFN-205D
 • Type: HFN-022S gebruikt als stuurluchtfilter
 • Klasse D: Coalescentie-filter

Officieel distributeur

Straaltechniek International is officieel distributeur van persluchtbehandelingssystemen van Parker Hiross.

Lees meer over persluchtbehandeling

Voorbeeld opstelling

 1. Compressor
 2. Perslucht na-koeler
 3. Centrifugaal afscheider
 4. Perslucht droger
 5. Drukvat
 6. Voorfilter
 7. Helmfilter set
 8. Stuurlucht aftakking
 9. Reduceerventiel
 10. Straalketel
 11. Straalpijp
 12. Helmlucht reduceerkraan
 13. Straalhelm

Bij de conditionering van de benodigde perslucht kijken we samen met U wat U nodig vindt en heeft. Vraag aan onze adviseurs Uw vragen per telefoon, whattsapp of via email (button hieronder). Of ga terug naar het overzicht van maatwerk straalcabines!

Neem contact op

Waarom kiezen voor
Straaltechniek?

Wij bieden de meest geavanceerde oplossingen in de (high-end) metaalverwerkende industrie en leveren voor elk specifiek probleem maatwerk. Een wereldwijd netwerk van verkoop- en servicepunten biedt ondersteuning bij het uitvoeren van onze zeer uiteenlopende projecten.

Strategie

Wij voorzien metaalverwerkende bedrijven binnen verschillende sectoren van de meest innovatieve oplossingen. Dat doen wij met een sterke focus op R&D en vanuit een zeer flexibele organisatie. Onze uiterst bekwame engineers verdiepen zich volledig in elk specifiek probleem en leggen de lat daarbij zeer hoog. Inzichten die we hebben opgedaan bij eerder opgeleverde installaties, verwerken wij waar mogelijk in een nieuw concept.