Skip to main content

Onderdeelbehandeling met tandwiel- en satellietdraaitafels

Verschillende uitvoeringen

2-Axis gear table

Face plate on tail stock

Movable trolley

2-Axis gear table

Face plate on tail stock

Movable trolley

Part on trolley

De aangedreven tandwieltafel staat op een trolley. Het is servo-aangedreven voor de roterende incrementele positionering en volledige rotatie, evenals voor het kantelen incrementeel positioneren (van 0 – 90 °). Als de tafel in horizontale positie staat, kunnen componenten in verticale positie worden bevestigd. Wanneer de tafel 90 ° wordt gekanteld, kan hij componenten in horizontale positie tussen de draaitafel en een losse kop vasthouden en draaien. Beide assen van de tandwieltafel (draai- en kantelas) interpoleren met de arm scharnierende robot. De tandwieltafel wordt voorzien van een frontplaat en heeft een draagvermogen tot 1.000 kg.

2-Axis gear table

Face plate on tail stock

Movable trolley

  • De rotatiesnelheid van de tandwieltafel is vrij programmeerbaar en kan worden geselecteerd op het HMI-bedieningsscherm.
  • Beide assen van de draaitafel hebben de mogelijkheid om met hoge nauwkeurigheid als positioneringsapparaat te werken.
  • De frontplaat is uitgevoerd met een centre locator, draadgaten en T-gleuven

Tegenover de tandwieltafel zit een frontplaat op een losse kop. Te stralen kunnen tussen tandwieltafel en frontplaat worden bevestigd. De aangedreven tandwieltafel staat op een trolley en is verplaatsbaar om componenten van verschillende lengtes op te nemen. De trolley is afgewerkt met eindstops om een zeer nauwkeurige positionering van de draaitafel in de machine te garanderen. De trolley met draaitafel kan volledig uit de kast worden verplaatst over nauwkeurig geharde rails, voor het gemakkelijk laden en lossen van onderdelen op de draaitafel.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met een van onze shot peening specialisten

Stuur een e-mail

WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?

Straaltechniek International Groep

Wij bieden de meest geavanceerde oplossingen in de (high-end) metaalverwerkende industrie en leveren voor elk specifiek probleem maatwerk.

Een wereldwijd netwerk van verkoop- en servicepunten biedt ondersteuning bij het uitvoeren van onze zeer uiteenlopende projecten.

©2021 Straaltechniek International Groep. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden. Privacyverklaring.

Realisatie: Puntmedia

Open chat
1
Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?