Skip to main content

Closed loop regeling

Zowel de mediastroom als de persluchtinstellingen worden in een gesloten lus geregeld. Dit zorgt ervoor dat deze twee uiterst kritische parameters nauwlettend worden bewaakt en, belangrijker nog, automatisch worden aangepast binnen de gestelde toleranties.

Touch screen bedieningspaneel

Het HMI-bedieningspaneel met kleurentouchscreen biedt alle programmeerfuncties en visualisatie van alle ingestelde en actuele peeningparameters. Er kunnen verschillende menu’s worden geselecteerd om de operator in staat te stellen de volledige procesgegevens te overzien. Het touchscreen bedieningspaneel is compact en kan aan de muur worden gemonteerd of op de grond staan. De USB-interface of directe netwerkverbinding vergemakkelijkt de gegevensoverdracht.

Model Flow Rate Range
576-24 0.1 – 1 kg/min
577-24 0.45 – 4.5 kg/min
578-24 1.4 – 13.5 kg/min
579-24 4.5 – 45 kg/min
580-24 9 – 90 kg/min
590-24 13.6 – 136 kg/min

MagnaValve 500-24 series

Controle en bewaking van het mediumdebiet gebeurt met behulp van een MagnaValves® en is een closed-loop proces. Deze Magna-ventiel is een normaal gesloten magnetische ventiel en bevat een ingebouwde sensor voor nauwkeurige meting van het debiet. Gebruikt met onze speciaal ontwikkelde closed-loop-software (geen aparte controller nodig), zorgt de Magna-ventiel voor nauwkeurige en herhaalbare stroomsnelheden.

De ventielconstructie omvat een permanente magneet voor normaal gesloten werking en een elektromagneet voor het regelen van mediumstroomsnelheden. Door de spanning naar de elektromagneet te regelen, kan elk gewenst debiet worden bereikt. Als de stroom is uitgeschakeld, houdt het ventiel de media vast dankzij de permanente magneet.

Om te garanderen dat de mediastroom binnen de minimum- en maximumlimieten blijft, kunnen alarmschalen worden aangepast op het bedieningsscherm in het centrale schakelbord, b.v. 5% afwijking geeft een visueel alarm en 10% afwijking is het afsluiten van de applicatie.

  • Meets SAE AMS 2430 and 2432 specifications.

Magna valve 700-24 series

De 700-24 MagnaValve® is een normaal gesloten ventiel die de doorstroming van non-ferro media regelt. De ingebouwde sensor van de MagnaValve meet de stroomsnelheid en zorgt samen met onze speciaal ontwikkelde software (geen aparte controller nodig) voor nauwkeurige en herhaalbare stroomsnelheden. In dit ventiel kunnen keramische kraal en glaskraal worden gebruikt. Andere non-ferro materialen, zoals aluminiumoxide (AlOx), kunnen ook op speciale voorwaarden worden gebruikt.

Om te garanderen dat de mediastroom binnen de minimum- en maximumlimieten blijft, kunnen alarmschalen worden aangepast op het bedieningsscherm in het centrale schakelbord, b.v. 5% afwijking geeft een visueel alarm en 10% afwijking is het afsluiten van de applicatie.

  • Meets SAE AMS 2430 and 2432 specifications.

Parker elektronische manometer

De luchtdruk (= werkdruk) kan worden aangepast op het HMI-bedieningsscherm. Dit bedieningsscherm is verbonden met de proportionele elektronisch gestuurde hoofdreduceer. Deze ventiel regelt en bewaakt continu het luchtdebiet.

Om te garanderen dat de luchtdruk binnen de minimum- en maximumlimieten blijft, kunnen alarmschalen worden aangepast op het bedieningsscherm in het centrale schakelbord, b.v. 5% afwijking geeft een visueel alarm en 10% afwijking is het afsluiten van de applicatie.

Vragen?

Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze shot peening specialisten.

Stuur een e-mail

WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?

Straaltechniek International Groep

Wij bieden de meest geavanceerde oplossingen in de (high-end) metaalverwerkende industrie en leveren voor elk specifiek probleem maatwerk.

Een wereldwijd netwerk van verkoop- en servicepunten biedt ondersteuning bij het uitvoeren van onze zeer uiteenlopende projecten.

©2021 Straaltechniek International Groep. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden. Privacyverklaring.

Realisatie: Puntmedia

Open chat
1
Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?