Skip to main content

Shot peening media: Advies en testen

Een compleet aanbod van shot peening-media voor diverse doeleinden en uitgebreid advies ten aanzien van de juiste korrelgrootte voor uw specifieke klus.

Shot peening is een bijzondere methode van stralen waarbij zeer strikte eisen worden gesteld aan het toegepaste straalmiddel. Korrelgrootte, homogeniteit, duurzaamheid en hardheid, om er maar een paar te noemen. Als bewezen expert in deze branche adviseren wij u graag ten aanzien van het benodigde straalmiddel.

Wilt u vooraf weten welk straalmiddel het meest geschikt is? Dan voeren wij vooraf een test uit. Ook verzorgen wij de afvoer van gebruikt straalmiddel voor u.

Bij Straaltechniek International verkrijgbare peening media

Glasparels

Volledig ijzervrij straalmiddel om te verzekeren dat absoluut geen roest op het gestraalde oppervlak kan ontstaan. Toepasbaar voor reinigen, ontbramen, voorbehandelen, oppervlaktes afwerken en glans aanbrengen.

Keramische parels

Een alternatief voor glasparels. Keramische straalmiddelen hebben een hogere hardheid en produceren daardoor minder stof en afval.

Steel shot

Steel shot voor het shot peenen van diverse onderdelen. Leverbaar volgens diverse specificaties.

Heeft u een vraag?

Stel aan onze adviseurs Uw vragen per telefoon, WhatsApp of via email.

WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?

Straaltechniek International Groep

Wij bieden de meest geavanceerde oplossingen in de (high-end) metaalverwerkende industrie en leveren voor elk specifiek probleem maatwerk.

Een wereldwijd netwerk van verkoop- en servicepunten biedt ondersteuning bij het uitvoeren van onze zeer uiteenlopende projecten.

©2021 Straaltechniek International Groep. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden. Privacyverklaring.

Realisatie: Puntmedia

Open chat
1
Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?