Skip to main content

Maintenance, Repair and Overhaul (MRO)

Een volledig gecontroleerd straalproces is van levensbelang voor oppervlaktebehandeling in de luchtvaartindustrie. De bewezen totaaloplossing die Straaltechniek International op dit gebied biedt, was voor een Nederlandse opdrachtgever de belangrijkste reden om onze diensten in te schakelen.

Met vestigingen in 11 landen wereldwijd is deze MRO-leverancier een belangrijke speler op het gebied van gasturbinemotoren. Een van de belangrijkste expertisegebieden is het verlengen van de levensduur van de motoren en om zijn uitstekende reputatie te behouden, had het bedrijf partners nodig die konden helpen bij het ontwikkelen van innovatieve oplossingen.

Volledig gecontroleerd straalproces

Een belangrijk proces om een ​​lange levensduur te garanderen, is het aanbrengen van een plasmacoating om het oppervlak van het metaal te beschermen. Voorafgaand aan dit coatingproces moeten oxides etc. van het oppervlak worden verwijderd en moet het oppervlak worden opgeruwd; Voor deze stap in het proces heeft Straaltechniek International een high-end gritstraalmachine ontwikkeld met een volledig gecontroleerd straalproces. Hierdoor is kwaliteit gegarandeerd en is de procesvariatie nagenoeg nihil.

De nadruk bij installaties van Straaltechniek International ligt op kwaliteitsborging; processen met een repetitief karakter worden zoveel mogelijk geautomatiseerd. Dit garandeert de beste, meest constante kwaliteit tegen de laagste kosten.

Neem contact opTerug naar referenties
Open chat
1
Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?