Skip to main content

Shot peening installaties voor OEM van gasturbines

Voor een OEM (Original Equipment Manufacturer) van gasturbines ontwikkelde Straaltechniek International twee op maat gemaakte shot peening installaties. Elk met zijn eigen specifieke kenmerken voor de verschillende toepassingen.

Gasturbines worden ingezet in omgevingen waarbij hoge eisen worden gesteld aan efficiency, betrouwbaarheid, flexibiliteit en milieu. Een hoge return on investment maakt deze machines geschikt voor een zeer breed spectrum van afnemers, variërend van nutsbedrijven en elektriciteitsproducenten tot tal van industriële gebruikers. Een belangrijke eis hierbij is een hoge productiviteit en een lange levensduur.

Straaltechniek International leverde de volgende twee machines:

Een installatie voor het shot peenen van gasturbinebladen door middel van keramische parels

Deze installatie is voorzien van 12 programmeerbare nozzles, waardoor een volledig automatisch shot peen proces wordt gerealiseerd. Bovendien is voorzien in een volledige herwinning en classificatie van straalmiddel.

Een installatie voor het shot peenen van de voet van gasturbinebladen door middel van stalen kogels

Deze installatie is voorzien van 8 programmeerbare nozzles, waardoor een volledig automatisch shot peen proces wordt gerealiseerd. Daarnaast is voorzien in een pneumatische herwinning en classificatie van steel shot.

Neem contact opTerug naar referenties
Open chat
1
Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?