Uitgebreide service

Naast innovatieve en hoogwaardige oplossingen in oppervlaktebehandeling kunt u bij ons rekenen op uitgebreide servicemogelijkheden. Van de tijdelijke inzet van machines en installaties voor uw project tot het volledig onderhouden van uw product na de oplevering.

Heeft u behoefte aan vervanging of extra accessoires? Bezoek dan onze webshop.

Job shot peening

Heeft u slechts tijdelijk shot peening capaciteit nodig? Wij hebben een volledig geautomatiseerde shot peening robot voor u klaar staan. Geheel tot uw dienst!

Lees meer

Verhuurafdeling

Voor het tijdelijk inzetten van straalapparatuur kunt u bij ons terecht voor een compleet arsenaal aan benodigdheden. Van straalpijp tot straalcabine en alles wat daartussen zit!

Lees meer

Servicecontracten

Met een servicecontract van Straaltechniek International voorkomt u ongewenste machinestilstand en verlengt u de levensduur van uw installaties.

Lees meer

Straaltechniek International voerde reeds
uiterst succesvolle projecten uit voor

Bekijk onze projecten

WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?

Straaltechniek International Groep

Wij bieden de meest geavanceerde oplossingen in de (high-end) metaalverwerkende industrie en leveren voor elk specifiek probleem maatwerk.

Een wereldwijd netwerk van verkoop- en servicepunten biedt ondersteuning bij het uitvoeren van onze zeer uiteenlopende projecten.

©2020 Straaltechniek International Groep. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden. Privacyverklaring.

Realisatie: Puntmedia