Big enough to cope, small enough to care

Wij bieden de meest geavanceerde oplossingen in de (high-end) metaalverwerkende industrie en leveren voor elk specifiek probleem maatwerk. Een wereldwijd netwerk van verkoop- en servicepunten biedt ondersteuning bij het uitvoeren van onze zeer uiteenlopende projecten.

Strategie

Wij voorzien metaalverwerkende bedrijven binnen verschillende sectoren van de meest innovatieve oplossingen. Dat doen wij met een sterke focus op R&D en vanuit een zeer flexibele organisatie. Onze uiterst bekwame engineers verdiepen zich volledig in elk specifiek probleem en leggen de lat daarbij zeer hoog. Inzichten die we hebben opgedaan bij eerder opgeleverde installaties, verwerken wij waar mogelijk in een nieuw concept.

Innovator

Straaltechniek International ontwerpt, ontwikkelt én bouwt complete installaties voor shot peening en high-end straaltoepassingen. Deze worden ‘turnkey’ opgeleverd en zijn volledig afgestemd op de individuele wensen van de klant. Waar mogelijk beperken wij handmatige interventies tot een minimum; robotisering passen wij in hoge mate toe.

Wij bewijzen ons al jaren op dit vlak, waardoor wij gerenommeerde bedrijven zoals Rolls-Royce, General Electric en Bos Shelf LLC tot onze klanten mogen rekenen!

Partner in business

Straaltechniek International streeft een lange termijn relatie met de opdrachtgever na. Wij willen uw partner in business zijn voor elke specifieke situatie.

Als geen ander begrijpen wij mogelijke beperkingen in processen, waardoor wij in staat zijn een totaaloplossing te bieden. Een technische installatie alleen is niet voldoende, daarom begeleiden wij u ook bij de exploitatie.

Contact opnemen

Straalapparatuur

Naast maatwerkoplossingen levert Straaltechniek International een breed scala aan standaard straalapparatuur met toebehoren. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor perslucht- en verfspuitapparatuur en zijn wij exclusief leverancier voor metalliseerapparatuur van het Engelse bedrijf Metallisation.

Met meer dan 30 jaar ervaring beschikken wij over een zeer ruime kennis op het gebied van droog- en natstralen, shot peenen en straalmiddelen.

Bekijk ons leveringsprogramma

Straaltechniek Groep

Straaltechniek International kent inmiddels 7 vestigingen, verspreid over heel Europa. Elke vestiging kenmerkt zich door eigen specialisaties in oppervlaktebehandeling, die zijn opgedaan dankzij vele jaren praktijkervaring.

Verder werken wij inmiddels met meerdere, wereldwijd gevestigde verkoopkantoren en joint ventures.

Bekijk onze locaties

WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?

Straaltechniek International Groep

Wij bieden de meest geavanceerde oplossingen in de (high-end) metaalverwerkende industrie en leveren voor elk specifiek probleem maatwerk.

Een wereldwijd netwerk van verkoop- en servicepunten biedt ondersteuning bij het uitvoeren van onze zeer uiteenlopende projecten.

©2020 Straaltechniek International Groep. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden. Privacyverklaring.

Realisatie: Puntmedia