Skip to main content

Ontstoffingsinstallaties: voor elke situatie het juiste systeem

Voor het ontstoffen tijdens het straalproductieproces bieden wij u de keuze tussen een mechanisch of perslucht gereinigde ontstoffingsinstallatie. Bij een continue productie is een perslucht gereinigd filter de aangewezen oplossing. Andere factoren die meespelen zijn de locatie en wellicht het beschikbare budget.

Straaltechniek International levert beide systemen in verschillende uitvoeringen. Werkt u op meerdere locaties? Dan biedt de mobiele variant een oplossing.

SMT / SMKT

Mechanisch filter met toebehoren, lage gebruikskosten en periodieke reiniging.

Pat-Jet

Persluchtfilter met voortdurende reiniging. Geschikt voor continue productieprocessen. Eenvoudig vervangbare filterpatronen.

Verplaatsbare filters

Verplaatsbaar filter voor het werken op verschillende locaties. Bijvoorbeeld voor toepassing bij het stralen van schepen, bruggen en hoogspanningsmasten.

WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?

Straaltechniek International Groep

Wij bieden de meest geavanceerde oplossingen in de (high-end) metaalverwerkende industrie en leveren voor elk specifiek probleem maatwerk.

Een wereldwijd netwerk van verkoop- en servicepunten biedt ondersteuning bij het uitvoeren van onze zeer uiteenlopende projecten.

©2021 Straaltechniek International Groep. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden. Privacyverklaring.

Realisatie: Puntmedia

Open chat
1
Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?