Skip to main content

Metallisatie apparatuur

Metaalspuiten is een bewezen anti-corrosiebehandeling die, in combinatie met stralen als voorbehandeling een zeer duurzame constructie oplevert. Een gemetalliseerd oppervlak vormt een uitstekende basis voor toepassing van verf of poedercoating als afwerking. Ook als ze geen kleur krijgen, zien gemetalliseerde objecten er prachtig uit!

Arcspray-systeem

Arcspray (soms ook boogspuiten met dubbelde draad genoemd) is een proces waarbij gebruik wordt gemaakt van een elektrische vlamboog voor het smelten van draden. Het gesmolten metaal wordt vervolgens verstoven met perslucht, waarbij een spuitstraal ontstaat die de coating op het te spuiten oppervlak aanbrengt.

Vlamspuiten

Vlamspuiten is een proces waarbij een zuurstofbrander wordt gebruikt voor het smelten van draden. Het gesmolten materiaal wordt vervolgens verstoven met perslucht, waarbij een spuitstraal ontstaat die de coating op het te spuiten oppervlak aanbrengt. Anti-corrosiecoating wordt doorgaans toegepast bij oxy-propaansystemen.

Thermische spuitdraden

Straaltechniek International heeft een breed assortiment van thermische spuitdraden op voorraad.

WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?

Straaltechniek International Groep

Wij bieden de meest geavanceerde oplossingen in de (high-end) metaalverwerkende industrie en leveren voor elk specifiek probleem maatwerk.

Een wereldwijd netwerk van verkoop- en servicepunten biedt ondersteuning bij het uitvoeren van onze zeer uiteenlopende projecten.

©2021 Straaltechniek International Groep. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden. Privacyverklaring.

Realisatie: Puntmedia

Open chat
1
Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?