One stop shop in oppervlaktebehandeling

De behandeling van scheepsrompen en scheepscompartimenten vraagt om bijzondere toepassingen voor het uitvoeren van oppervlaktebehandelingstechnieken. In de Combi-hallen van Straaltechniek International wordt het volledige proces van stralen, reinigen, verven en drogen in één doorlopende handeling uitgevoerd. 24 uur per dag en 365 dagen per jaar.

Combi-hal: revolutie in de maritieme sector

Straaltechniek International richt de Combi-hal volledig in naar wens van de opdrachtgever. Naast de straal- en spuitinstallaties ontwerpen, bouwen en plaatsen wij randapparatuur zoals kachels, drogers en ontvochtigers. Hierdoor heeft u volledige controle over het klimaat in de Combi-hal.

Milieuvriendelijk en veilig

De Combi-hallen zijn uitgerust met een straalmiddel recyclingsysteem voor hergebruik van straalmiddel. Het stofafzuigsysteem en hoogrenderende verlichting garanderen een goed zicht op het werk en vermindering van stofuitstoot. Speciale verfnevelwanden beperken de verfnevel tijdens het spuiten tot een minimum.

  • Straaltechniek bouwde meer dan 25 Combi-hallen in Europa en ver daarbuiten in de afgelopen 10 jaar
  • Een inhoud van 40.000 m3 is business as usual
  • Straaltechniek is ISO-gecertificeerd en lid van een aantal brancheorganisaties

Straaltechniek International voerde reeds
uiterst succesvolle projecten uit voor

WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?

Straaltechniek International Groep

Wij bieden de meest geavanceerde oplossingen in de (high-end) metaalverwerkende industrie en leveren voor elk specifiek probleem maatwerk.

Een wereldwijd netwerk van verkoop- en servicepunten biedt ondersteuning bij het uitvoeren van onze zeer uiteenlopende projecten.

©2020 Straaltechniek International Groep. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden. Privacyverklaring.

Realisatie: Puntmedia