Anti-corrosie oplossingen voor de offshore industrie

Metaalconstructies op zee zoals boorplatforms, windturbines en pijpleidingen worden blootgesteld aan zeer zware omstandigheden. Zonder een adequate voorbehandeling leidt de werking van het zoute zeewater onherroepelijk tot schade, met alle gevolgen van dien. Straaltechniek International creëert de oplossing met de revolutionaire Combi-hal.

Combi-hal

In onze volledig uitgeruste Combi-hallen vinden alle oppervlaktebehandelingsprocessen onder optimale omstandigheden plaats. 24 uur per dag en 365 dagen per jaar. Naast de straal- en spuitinstallaties met straalmiddelrecyclingsysteem ontwerpen, bouwen en plaatsen wij randapparatuur zoals kachels, drogers, ontvochtigers, afzuigsystemen en hoogrenderende verlichting. Hierdoor heeft u volledige controle over het klimaat in de Combi-hal.

Van anti-corrosie tot cavitatie

Onze Combi-hallen worden op maat geleverd, waardoor alle offshoreobjecten behandeld kunnen worden. Pijlers en jackets, racks en platformen, hijskranen en boortorens, het is geen probleem. Ook geschikt voor behandelingen ter voorkoming van cavitatie bij onderzeese pijpleidingen!

ATEX keurmerk

Speciaal voor de offshore, olie- en gasindustrie ontwikkelden wij de Straalmeester® straalketel met ATEX keurmerk; een uiterste veilige en gebruiksvriendelijke straalketel met hoog rendement die voldoet aan de Europese richtlijnen. Straaltechniek International is nog steeds een van de weinige bedrijven die over dit keurmerk beschikken.

  • Al meer dan 30 jaar plaatsen wij onze straalhallen en installaties wereldwijd
  • Binnen onze straalhallen wordt het stralen, spuiten en verven onder ideale omstandigheden uitgevoerd; 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar
  • Straaltechniek is ISO-gecertificeerd en lid van een aantal brancheorganisaties

Straaltechniek International voerde reeds
uiterst succesvolle projecten uit voor

WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?

Straaltechniek International Groep

Wij bieden de meest geavanceerde oplossingen in de (high-end) metaalverwerkende industrie en leveren voor elk specifiek probleem maatwerk.

Een wereldwijd netwerk van verkoop- en servicepunten biedt ondersteuning bij het uitvoeren van onze zeer uiteenlopende projecten.

©2020 Straaltechniek International Groep. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden. Privacyverklaring.

Realisatie: Puntmedia