Oppervlaktebehandeling in de automotive

In een industrie waar technische ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen is behoefte aan een partner die meedenkt in oplossingen. Straaltechniek International zorgt al meer dan 30 jaar voor innovaties in oppervlaktebehandeling voor de automotive. Een wereld waarin het spanningsveld tussen kwaliteit en kosten de dag beheerst.

Installaties op maat

Straaltechniek International ontwierp in de afgelopen decennia tal van high-end straal- en shot peen machines voor het behandelen van auto-onderdelen als bladveren, tandwielen, (differentiaal)assen, motorbehuizingen, et cetera. En nog steeds legt onze R&D-afdeling de lat zeer hoog bij het creëren van de beste oplossing.

Standaardoplossingen

Wij beschikken over een standaardinstallatie voor het shot peenen van stabilisatiestangen. Met onze volledig geautomatiseerde installatie behandelt u maar liefst zes stangen tegelijk!

Handmatig stralen

Onze volledig uitgeruste en geoptimaliseerde straalcabines zijn geschikt voor een grote variëteit aan losse onderdelen. Voor de kleinere componenten beschikken wij over straalkasten in diverse soorten.

  • Een verlenging van levensduur met factor 5 tot wel 100 door middel van shot peening is geen uitzondering
  • Ondertussen zijn er meer dan één miljoen tandwielen behandeld in een shot peen installatie van Straaltechniek International
  • Straaltechniek is ISO-gecertificeerd en lid van een aantal brancheorganisaties

Straaltechniek International voerde reeds
uiterst succesvolle projecten uit voor

WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?

Straaltechniek International Groep

Wij bieden de meest geavanceerde oplossingen in de (high-end) metaalverwerkende industrie en leveren voor elk specifiek probleem maatwerk.

Een wereldwijd netwerk van verkoop- en servicepunten biedt ondersteuning bij het uitvoeren van onze zeer uiteenlopende projecten.

©2020 Straaltechniek International Groep. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden. Privacyverklaring.

Realisatie: Puntmedia