Skip to main content

NIEUW VERKOOPKANTOOR VOOR STRAALTECHNIEK INTERNATIONAL IN DUITSLAND

Sinds 1 juli 2021 is er een nieuw verkoopkantoor voor Straaltechniek International: Straaltechniek International Deutschland GmbH. Andreas Harpers zal daar het salesteam versterken als nieuwe Sales Director bij Straaltechniek International / Naaykens Group.

De heer Harpers heeft jarenlange expertise in verkoop, technologie & service en upgrades rond producten in straaltechniek.

In zijn functie is de heer Harpers verantwoordelijk voor de uitbreiding en verdere ontwikkeling van de Duitse markt. Hij zal zijn jarenlange expertise in verkoop, technologie & service en moderniseringen rond producten in straaltechniek gebruiken om als contactpersoon voor alles van reserveonderdelenlevering tot complete oplossingen aan de eisen van de klant te voldoen en deze verder te ontwikkelen.

Inmiddels heeft Straaltechniek International 8 vestigingen door heel Europa. Elk van deze locaties kenmerkt zich door haar eigen specialisaties op het gebied van straaltechniek, die zij door jarenlange praktijkervaring heeft opgedaan.

Het doel is om een uitgebreid en gespecialiseerd aanbod te bieden voor de gehele Duitse en Europese markt, zodat uw straalmachine-eisen (of het nu een bestaande of een nieuwe machine betreft) zullen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van beschikbaarheid, procesbetrouwbaarheid en prestatie in lijn met het leidende principe:

“BIG ENOUGH TO COPE, SMALL ENOUGH TO CARE”

Om te netwerken

Straaltechniek International Deutschland GmbH, 48268 Greven
Andreas Harpers, Tel. +49 172 5606676, andreas.harpers@straaltechniek.net

WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?

Straaltechniek International Groep

Wij bieden de meest geavanceerde oplossingen in de (high-end) metaalverwerkende industrie en leveren voor elk specifiek probleem maatwerk.

Een wereldwijd netwerk van verkoop- en servicepunten biedt ondersteuning bij het uitvoeren van onze zeer uiteenlopende projecten.

©2021 Straaltechniek International Groep. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden. Privacyverklaring.

Realisatie: Puntmedia

Open chat
1
Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?