Skip to main content

U kunt shot peening aan ons uitbesteden!

Straaltechniek International ontwerpt en fabriceert geavanceerde shot peening machines voor vele bekende bedrijven over de hele wereld, zoals Air France KLM, STORK FOKKER, General Electric, Rolls Royce, Chromalloy, Lockheed Martin, AVIC, COMAC en Hyundai Motors.

Wij hebben onze bekwaamheden en toepassingsgebieden uitgebreid en zijn een aantal jaar geleden begonnen met het aanbieden van interne shot peening diensten. Voor deze aanvulling op onze kernactiviteiten hebben we een volautomatische shot peening robot gebouwd die u geheel naar eigen wens kunt inzetten. Op basis van onze ruim twintig jaar kennis en ervaring hebben we deze ultramoderne installatie ontwikkeld en gebouwd om geheel te voldoen aan uw eisen op het gebied van shot peening.

Onderaannemer voor gespecialiseerde shot peening

Wij zijn actief als onderaannemer voor gespecialiseerde shot peening voor industrieën die ervoor kiezen hun shot peening activiteiten uit te besteden aan experts. Eigenlijk voorzien we dan dus loonwerk voor U! Samen zullen we de beste manier bepalen waarop het shot peening proces het beste resultaat oplevert voor uw onderdeel, zoals uitstel van metaalmoeheid, verhoging van de bestendigheid tegen corrosie, beschadiging, cavitatie-erosie, het ontstaan van scheuren door spanningscorrosie, corrosie binnen het granulaat en verbrossing door waterstof.

Het maakt niet uit of u één onderdeel door ons wilt laten bewerken of grote(re) hoeveelheden nodig heeft. Onderdelen zoals versnellingen, bouten, schijven, spoelen, assen, (getande) wielen, pompen, kleppen, veren, torsiestangen, bladen en vanen met afmetingen van maximaal 1,5 meter x 1,5 meter kunnen worden bewerkt.

Machines in huis speciaal voor shotpeenen

We hebben regulier werk voor onze klanten, waar we op dagelijkse basis voor shotpeenen. Er is zelfs een speciale shotpeenmachine aangeschaft voor het shotpeenen van vele producten tegelijkertijd, van ongeveer 1m x 0.3m. Maatwerk shotpeenen is ons dus niet vreemd. We hebben het onlangs zelfs voor mekaar gekregen zeer grote producten van 1.5 ton zwaar te shotpeenen.

Vraag bij onze experts naar de prijzen en levertijden. Reken voor het voorbereiden van een nieuwe shotpeen klus een levertijd van enkele weken.

WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?

Straaltechniek International Groep

Wij bieden de meest geavanceerde oplossingen in de (high-end) metaalverwerkende industrie en leveren voor elk specifiek probleem maatwerk.

Een wereldwijd netwerk van verkoop- en servicepunten biedt ondersteuning bij het uitvoeren van onze zeer uiteenlopende projecten.

©2021 Straaltechniek International Groep. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden. Privacyverklaring.

Realisatie: Puntmedia

Open chat
1
Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?