Skip to main content

Industriële Vacuüm opzuiginstallatie voor grote straalhallen

Straalmiddel valt niet alleen op de vloer maar bij een scheepssectie, brugdeel of sluisdeur wordt er ook gestraald in de holle ruimtes van deze constructies . Met de vacuüm recovery installatie van Straaltechniek kan ook op deze plaatsen het straalmiddel eenvoudig en effectief worden herwonnen.

Boven de transportbanden ziet U een kleine cycloon. Deze scheidt het straalmiddel van het stof. Het straalmiddel valt onder uit de cycloon, op de transportband. Het stof blijft vermengd met de lucht en deze lucht wordt naar de opzuiger teruggevoerd, waarna het in het filter terecht komt.

SI 3000 opzuiger in 10 ft container

Het hart van de opzuiger is een 50 kW vacuümpomp. Om de vacuümpomp te beschermen tegen stof is de container gecompleteerd met een  Pat-Jet 7-13 perslucht gereinigd filter in implosie vrije uitvoering. Een controle filter tussen het Pat-Jet filter en de inlaat van de vacuümpomp is indien het Pat-Jet filter door onvoorziene gebeurtenissen onverhoeds uitstoft.

Technische tekening

Hiernaast is heel mooi de zwaar industriële opzuiger in detail te zien. Het vermogen is gelijk aan 30 gewone thuis-stofzuigers.

Meer informatie?

Stel aan onze adviseurs Uw vragen per telefoon, WhatsApp of via email (button hieronder).

Neem contact met ons op

WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?

Straaltechniek International Groep

Wij bieden de meest geavanceerde oplossingen in de (high-end) metaalverwerkende industrie en leveren voor elk specifiek probleem maatwerk.

Een wereldwijd netwerk van verkoop- en servicepunten biedt ondersteuning bij het uitvoeren van onze zeer uiteenlopende projecten.

©2021 Straaltechniek International Groep. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden. Privacyverklaring.

Realisatie: Puntmedia

Open chat
1
Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?