Skip to main content

Installaties om slim straalmiddel te herwinnen

Wij bieden beproefde en economische oplossingen bij het stralen die uw bedrijf kunnen bijstaan in het verminderen van straalmiddel gebruik. Dit doen wij door middel van dwars- en bandtransport.

Dwarstransport

Over de gehele breedte van de grote straalhal, doorgaans aan de kopse kant van de hal wordt het dwarstransport geplaatst. In tegenstelling tot de kleinere straalcabines waar over het algemeen transportschroeven (max. 16 meter) worden toegepast is een transportband een beproefde en economische oplossing.

Bandtransport

Het bandtransport voert het straalmiddel tot onder de technische ruimte van de grote straalhal en stort dit via een trechter in de elevatorvoet. Om het bandtransport niet te overvoeden zijn boven de band trechters geplaatst welke zijn voorzien van een doseer inrichting. Grove verontreinigingen worden gescheiden van het straalmiddel door roosters boven op de trechters. De roosters kunnen desgewenst worden voorzien van platen met kleine gaatjes (geperforeerde plaat) om zodoende nog kleinere verontreinigingen af te scheiden.

Bekijk deze praktijkvoorbeelden

Meer informatie?

Stel aan onze adviseurs Uw vragen per telefoon, WhatsApp of via email (button hieronder).

Neem contact met ons op

WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?

Straaltechniek International Groep

Wij bieden de meest geavanceerde oplossingen in de (high-end) metaalverwerkende industrie en leveren voor elk specifiek probleem maatwerk.

Een wereldwijd netwerk van verkoop- en servicepunten biedt ondersteuning bij het uitvoeren van onze zeer uiteenlopende projecten.

©2021 Straaltechniek International Groep. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden. Privacyverklaring.

Realisatie: Puntmedia

Open chat
1
Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?