Het GN Wheel®: het beste Werpwiel ter wereld

Straaltechniek International heeft een aantal jaren nauw met OEM’s binnen de sector samengewerkt aan het verbeteren van de technologie, straalmiddelen en processen. Zo hebben we het unieke GN Wheel®, een werpstraalturbine met een extreem hoge efficiëntie en een langere economische levensduur ontwikkeld.

Impeller

Verdeler

Schoepondersteuning over de volle breedte

Voorwaarts gebogen, verwisselbare schoepen

Hoog rendement en verbeterde straalmiddelstroom

Het GN Wheel® is uitgerust met naar voren gebogen hardmetalen bladen en een ingenieuze bladsteun. Deze innovatie verbetert de straalmiddelstroom en verlengt de economische levensduur van de bladen aanzienlijk. Dit betekent dat het GN Wheel® een hoge opbrengst biedt, weinig energie verbruikt, minimale onderhoudskosten heeft en tevens uitermate geschikt is voor het stralen met kantig grit. Bovendien wordt de stilstandtijd voor vervanging van de bladen tot het minimum beperkt, omdat de gebruiker deze ter plaatse zonder demontage van de turbine kan vervangen.

WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?

Straaltechniek International Groep

Wij bieden de meest geavanceerde oplossingen in de (high-end) metaalverwerkende industrie en leveren voor elk specifiek probleem maatwerk.

Een wereldwijd netwerk van verkoop- en servicepunten biedt ondersteuning bij het uitvoeren van onze zeer uiteenlopende projecten.

©2020 Straaltechniek International Groep. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden. Privacyverklaring.

Realisatie: Puntmedia