Skip to main content

MACHINE À TAMBOUR POUR UN FABRICANT D'ÉQUIPEMENT DE JARDIN

En Flandre occidentale, ce fabricant d’outils de jardin a choisi de s’associer avec nous pour acheter une grenailleuse à tambour. Ceci pour le sablage principalement des pelles. Il produit plus de 100 000 pièces par an.

Tot nu toe deden ze dit in een oude hangbaan straalmachine. Het manueel ophangen en afnemen van de componenten was zeer arbeidsintensief. Daarom hebben ze bij de verhuis van het bedrijf naar een nieuwbouw gekozen om een TUIMEL straalmachine aan te kopen. Ze hebben gekozen voor een uitvoering met inhoud van 300 liter met rubber band.

Er zijn 2 turbines van elk 7,5 KW uitgevoerd met hardmetalen werpschoepen. Een automatische belader staat vooraan de machine om deze vullen. De straaltijd bedraagt 8 minuten en het gekozen straalmiddel is Steel Shot S 110. Dit geeft een zeer mooie finish aan de spaden. Bij het uitstorten vallen ze op een bijgeleverde transportband van ongeveer 5m lengte. Deze zorgt ervoor dat de spaden op hoogte van 1400mm worden uitgestort in een glijslijpinstallatie waar ze gepolierd worden. Bovenaan de transportband is er ook een klep voorzien om de spaden niet in deze installatie uit te storten, maar uit te storten in een bak. Dit doen ze wanneer de glijslijpinstallatie al belast is met onderdelen.

De klant is zeer tevreden met de machine, oa door zijn robuustheid, alsook wegens het gebruik van 2 turbines. Onze concurrenten hadden allen met 1 turbine aangeboden.

Nous contacterRetour aux références
Open chat
1
Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?