Combi-hal: een idee van wereldklasse!

Straaltechniek International heeft een uniek ‘one-stop’ proces voor stralen, reinigen, verfspuiten en drogen van scheepssecties ontworpen.

Continue productie
De juiste combinatie en afstelling van de verschillende types apparaten in de gecombineerde straal- en verfspuithal heeft een ‘one-stop’ productieproces mogelijk gemaakt.

Optimaal klimaatbeheer
Speciale mobiele kachels, drogers en ontvochtigers zorgen voor de klimaatbeheersing, waardoor het gehele productieproces 24 uur per dag door kan gaan.

Besparingen op straalmiddelen en minder afval
De Combi-hal is uitgerust met een recyclingsysteem voor straalmiddel. Gebruikt straalmiddel wordt verzameld, gereinigd en voor hergebruik naar een silo getransporteerd. Deze oplossing leidt tot aanzienlijke besparingen in het gebruik van straalmiddelen en minder afval.

Veilige en verantwoorde werkomgeving
Het stofafzuigsysteem gecombineerd met zeer efficiënte verlichting garandeert goed zicht op het uit te voeren werk en aanzienlijk minder stofvorming binnen de werkomgeving. De speciale afzuigwanden beperken de verfnevel tot het minimum tijdens het spuiten, wat betekent dat de werknemers hun werk in een veilige en verantwoorde omgeving kunnen uitvoeren.

Minimaal intern transport
Dankzij het ‘one-stop’ proces voor stralen, reinigen, verfspuiten en drogen van scheepssecties in de Combi-hal wordt intern transport tot het minimum beperkt.

Deze combi-hallen zijn door Straaltechniek ontworpen:

WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?

Straaltechniek International Groep

Wij bieden de meest geavanceerde oplossingen in de (high-end) metaalverwerkende industrie en leveren voor elk specifiek probleem maatwerk.

Een wereldwijd netwerk van verkoop- en servicepunten biedt ondersteuning bij het uitvoeren van onze zeer uiteenlopende projecten.

©2020 Straaltechniek International Groep. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden. Privacyverklaring.

Realisatie: Puntmedia

Open chat
1
Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?